Vochtmeter voor de caravan kopen bij vochtmeterkopen.nl

Voor een betrouwbare en nauwkeurige meting voor in de camper.

Wanneer je met je caravan of camper op vakantie gaat, is het belangrijk dat je caravan niet te vochtig wordt. Wanneer de caravan te vochtig wordt, kan er schimmel ontstaan. Ook is het niet comfortabel in een vochtige camper. Hieronder hebben wij de beste vochtmeters voor de camper voor u op een rijtje gezet.

De beste vochtmeters voor campers

Qitch & Quisine digitale vochtmeter

Qitch & Quisine digitale vochtmeter

Geschikt voor: Camper, Caravan, Huis

De digitale vochtmeter van Qitch & Quisine is gemaakt om het vochtgehalte van de lucht in de caravan te meten. De meter zet u eenvoudigweg neer op een geschikte plek en de luchtvochtigheid leest u eenvoudig af van het LCD scherm. Naast het feit dat deze vochtmeter de vochtigheid van de lucht meet, meet deze ook meteen de temperatuur. Hierdoor weet u altijd precies wat de vochtigheid en de temperatuur is van uw caravan of camper. De vochtigheidsmeter is buitengewoon licht met een gewicht van maar 27 gram. Dit zorgt ervoor dat de meter ook makkelijk te verplaatsen is en door zijn kleine ontwerp ook bijna overal te past. De vochtigheidsmeter wordt inclusief batterijen geleverd.

Datoza® thermo luchtvochtigheidsmeter

Geschikt voor: Camper, Caravan, Huis

De luchtvochtigheidsmeters van Datoza zijn zeer goede vochtmeters voor in de camper. Deze meter meet niet alleen de vochtigheid maar ook de temperatuur. U kan de meter bijna overal neerzetten vanwege het compacte ontwerp. De meter zal al binnen 10 seconden nadat u de meter aan hebt gezet een nauwkeurige meting uitvoeren. U weet zo meteen wat de vochtigheid en de temperatuur van uw caravan of camper is. De vochtigheid is dankzij het goed verlichte scherm goed af te lezen. Ook komt dit model met de mogelijkheid van achtergrondverlichting. Hierdoor kan u ook wanneer het donker is de gegevens aflezen. Wanneer u niet precies weet hoe u de vochtigheidsgegevens moet interpreteren, geeft de meter direct een indicatie van het comfortniveau. Zo geeft de meter aan wanneer het de droog of te vochtig is, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent. De meter wordt met 2 AAA batterijen geleverd, zodat u de meter meteen vanuit de doos kunt gebruiken.

Temperatuur meetbereik: -50°C ~ 70°C

Temperatuur nauwkeurigheid: ± 1° C

Vochtigheid meetbereik: 10%~99%

Vochtigheid nauwkeurigheid: ± 2%

Datoza thermo luchtvochtigheidsmeter
stadler form vochtigheidsmeter

Stadler Form vochtigheidsmeter voor de caravan

Geschikt voor: Camper, Caravan, Huis

De vochtmeters van Stadler Form zijn te herkennen aan hun strakke ontwerp en grote schermen. Door deze grote schermen is de vochtigheid altijd goed af te lezen. Deze meter meet niet alleen de vochtigheid van uw caravan, maar ook direct de temperatuur. Door het moderne design en een gewicht van maar 70 gram, kan deze meter vrijwel overal staan. De meter geeft u ook een indicatie over het comfortniveau van de ruimte. Zo krijgt u een melding wanneer de ruimte te koud of te warm is, maar ook wanneer de ruimte te vochtig of juist te droog is. Hierdoor heeft u in één oogopslag zicht op het comfort van de ruimte. De meter wordt standaard inclusief batterijen geleverd. Hierdoor is de meter direct te gebruiken wanneer u hem uit de doos haalt.

Bereik vochtigheid: 25% / 98% (±3 %)

Bereik temperatuur: -10°C / +50°C (±1°C)

Greenure digitale thermometer luchtvochtigheidsmeter

Geschikt voor: Camper, Caravan, Huis

De meter van Greenure is te herkennen aan haar rechthoekige design. Hierdoor kan u de meter mooi op een plank zetten. De meter meet naast de vochtigheid ook de temperatuur. Beide gegevens worden op een mooi groot scherm weergegeven. Bovendien geeft deze meter ook de datum en tijd weer, waardoor u met een snelle blik weer helemaal op de hoogte bent van de tijd, datum, vochtigheid en temperatuur. Wanneer de vochtigheidsmeter een meting uitvoert, zal deze ook een indicatie van het comfortlevel geven. Batterijen heeft u met de vochtigheidsmeter van Greenure niet nodig, de meter heeft een ingebouwde lithiumbatterij. Deze is eenvoudig op te laden en wanneer de meter volledig opgeladen is, gaat hij een half jaar mee. Dit maakt deze meter een milieuvriendelijke keuze boven de vochtmeters die wel een batterij nodig hebben.

Temperatuur meting: -10 ~ 65℃ ±1°C

Luchtvochtigheid meting: 10% ~ 99% RH ± 3% RH

greenure digitale luchtvochtigheidsmeter

Vochtmeter voor de camper kopen?

Wanneer u opzoek bent naar een goede vochtmeter voor de camper of uw caravan, raden wij altijd Bol.com aan. Bij Bol weet u namelijk vrijwel zeker dat er voldoende aanbod is voor een goede prijs en dat u een goede keuze maakt. Ook bezorgt Bol vrij snel.